Administratief Bediende Vastgoed

Als onderdeel van ons 'Business Development' team, draag je als Real Estate Specialist bij aan de groei van het Tom&Co winkelnetwerk en ben je verantwoordelijk voor de nauwgezette administratieve en financiële opvolging van onze vastgoedportefeuille en huurovereenkomsten.


Jouw rol omvat het zorgvuldig beheren van de vastgoedadministratie voor onze winkels en het nakomen van financiële en administratieve verplichtingen binnen deze huurovereenkomsten. 


Je waarborgt een gedetailleerde documentatie en nauwkeurige registratie van alle financiële transacties, contracten en relevante documentatie volgens geldende richtlijnen en procedures. Daarnaast bied je ondersteuning bij verschillende expansieprojecten.


Taken en verantwoordelijkheden


Real Estate


Expansie


ProfielBen je klaar om ons team te versterken en de groei van Tom&Co te stimuleren? Solliciteer vandaag nog en zet samen met ons de volgende stap! 


Bij Tom&Co bieden we niet alleen een uitdagende en dynamische werkomgeving, maar ook de mogelijkheid om actief bij te dragen aan de ontwikkeling van ons bedrijf. Je wordt onderdeel van een nauw verbonden team dat jouw inbreng en groei waardeert en kansen biedt om jouw vaardigheden te verbeteren.

Apply now keyboard_double_arrow_up