Assistant Category Buyer

Voor het aankoopteam van Tom&Co zijn we op zoek naar dynamische collega’s die zowel van administratieve taken houden als commerciële flair hebben en willen meedenken over ons aanbod aan producten. Je ondersteunt dagdagelijks de aankopers van Tom&Co zowel op administratief als op commercieel vlak en bent de contactpersoon voor interne departementen en leveranciers.


Iets voor jou? Kom dan onze Tom&Co familie versterken!

 

Verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor het beheer van onze productinformatie van A tot Z (master data) voor een bepaalde categorie aan producten: van het opvragen van informatie bij onze leveranciers, verwerken van informatie m.b.t. prijs en promoties tot het correct informeren van onze winkels (inclusief onze webwinkel). Oog hebben voor correcte informatie tot in de puntjes is een must!


Je biedt commerciële ondersteuning aan je collega aankopers op vlak van marktonderzoek en productontwikkeling:

 

Wat zoeken wij

 

Wat bieden wij

Bij Tom&Co bieden we niet alleen een uitdagende en dynamische werkomgeving, maar ook de mogelijkheid om jezelf te ontplooien en actief bij te dragen aan de ontwikkeling van ons bedrijf. Je wordt onderdeel van een nauw verbonden team dat jouw inbreng en groei waardeert en kansen biedt om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen.

 

Ben je klaar om ons team te versterken en om mee te bouwen aan het Tom&Co avontuur? Solliciteer vandaag nog en maak samen met ons de volgende stap! Solliciteer nu keyboard_double_arrow_up