Planogram (Space Management & Assortiment Specialist)

Als Space Management & Assortiment Specialist ben jij de drijvende kracht achter de opmaak, het onderhoud en de uitvoering van winkelspecifieke planogrammen, in lijn met onze strategische richtlijnen en merchandisingregels. Deze rol is van essentieel belang om een optimale indeling van producten in onze winkels te waarborgen, wat bijdraagt aan een uitzonderlijke winkelervaring voor onze klanten.


Verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, aanpassen en onderhouden van plattegronden voor initiatieven zoals verbouwingen, verbeteringen, winkelopeningen, aanpassingen van oppervlaktes, en elke andere wijziging in de winkel, met als doel deze veranderingen te vergemakkelijken bij het werk en het vullen van de schappen in de verschillende verkooppunten.

-       Tijdige oplevering van planogrammen is een prioriteit.

-       Je ontwikkelt een grondige kennis van verschillende bannerstrategieën en past deze toe bij het opstellen van planogrammen, met het oog op de gewenste KPI's (sales, marge, efficiëntie).

-       Het begrijpen van strategische richtlijnen, commerciële, merchandising- en categoriestrategieën is essentieel voor het waarborgen van correcte planogrammen.

-       Proactieve analyse van product- en planogramprestaties.

-       Zorgen voor een optimale distributiestroom van het assortiment, wat bijdraagt aan operationele efficiëntie.

 

Wat zoeken wij

-       Je hebt eerdere ervaring in een commerciële omgeving.

-       Je hebt uitstekende kennis van Excel.

-       Je hebt goede taalkundige vaardigheden (Frans en Nederlands).

-       Je bent oplettend, georganiseerd, gestructureerd en nauwkeurig.

-       Je communiceert gemakkelijk en hebt een teamgerichte geest.

-       Ervaring met planogramsoftware zoals Spaceman is een pluspunt..

 

Wat bieden wij

Bij Tom&Co bieden we niet alleen een uitdagende en dynamische werkomgeving, maar ook de mogelijkheid om jezelf te ontplooien en actief bij te dragen aan de ontwikkeling van ons bedrijf. Je wordt onderdeel van een nauw verbonden team dat jouw inbreng en groei waardeert en kansen biedt om jouw vaardigheden te verbeteren. Ben je klaar om ons team te versterken en mee te bouwen aan het Tom&Co-avontuur? Solliciteer vandaag nog en maak samen met ons de volgende stap!

Solliciteer nu keyboard_double_arrow_up