Promotion Specialist (NL/FR)

Promotion Specialist

 

Tom&Co is op zoek naar gepassioneerde professionals om onze teams te versterken. Als Promotiespecialist speel je een sleutelrol in de coördinatie en uitvoering van onze promotie-initiatieven. Je zult nauw samenwerken met verschillende afdelingen om het succes van onze promotiecampagnes te waarborgen, ervoor zorgend dat alles efficiënt wordt gepland en uitgevoerd. Als je gemotiveerd wordt door de uitdaging om onze verkoopdoelen te bereiken en te overtreffen door middel van innovatieve promoties, sluit je aan bij ons dynamische team bij Tom&Co!

 

Verantwoordelijkheden

•    Coördineer alle creatie van promotiemateriaal:

o Controleer alle gegevens die door Inkoop zijn ontvangen om door te geven aan de ontwerper (visuele map, etc.)

o Fungeren als het middelpunt van uitwisselingen tussen Inkoop en Marketing en zorgen voor een goede verspreiding van informatie

o Coördineer visuele creaties (papier of digitaal) in samenwerking met andere teams (proeflezen) om commercieel impactvolle inhoud te leveren

o Beheer verschillende externe belanghebbenden met betrekking tot promotie (printer, distributeur BE en FR, creatie en uitzending van radiospots, creatie van advertentiesets, etc.) en zorg voor soepele operaties en financiële opvolging (facturering)

•    Stel promotiecampagnes in in systemen:

o Coderen en testen van campagnes vóór promotieperiodes.

o Coördinatie met lokale campagnes.

•    Klantenservice Follow-up:

o Opvolging van klanttickets/feedback met betrekking tot promotie

 

Vereiste vaardigheden

•    Bachelor diploma of gelijkwaardige ervaring in een commerciële omgeving

•    Uitstekende kennis van Excel

•    Goede taalvaardigheden (Frans & Nederlands).

•    Oog voor detail, georganiseerd, gestructureerd en nauwkeurig.

•    Sterke communicatieve vaardigheden en een teamspeler

 

Wat wij bieden

Bij Tom&Co bieden we niet alleen een stimulerende en dynamische werkomgeving, maar ook de mogelijkheid om te groeien en actief bij te dragen aan de ontwikkeling van ons bedrijf. Je maakt deel uit van een hecht team dat jouw bijdrage en groei waardeert, met mogelijkheden om je vaardigheden te verbeteren. Ben je klaar om ons team te versterken en bij te dragen aan het avontuur van Tom&Co? Solliciteer vandaag en zet de volgende stap met ons!


Solliciteer nu keyboard_double_arrow_up