Store Plan Designer

Als Interieurarchitect / Winkelontwerper bij Tom&Co bent u verantwoordelijk voor het ontwerp, de ontwikkeling en de creatie van architecturale, interieur- en technische oplossingen voor de inrichting, uitrusting en indeling van winkels, verkoopoppervlakken, gevels, kantoren, magazijnen en meubilair. U werkt ook aan permanente bewegwijzering, waaronder bewegwijzering voor etalages, ramen en gangpadmarkeringen, in verband met de winkelindeling.

 

Verantwoordelijkheden

·      Bestudeer, ontwikkel en creëer schetsen, tekeningen en voorbereidende instructies voor winkelprojecten, zowel voor toekomstige als bestaande locaties.

·      Verzamel de nodige gegevens en geef advies over optimale oplossingen om projectopvolging te ondersteunen.

·      Ontwikkel projecten met behulp van computerondersteunde ontwerp (CAD) software van concept tot uitvoeringsdetail, om plannen te produceren die voldoen aan de eisen van de klant of architect.

·      Rapporteer regelmatig over de voortgang van het project en anticipeer op uitdagingen om deadlines te halen.

·      Zorg voor naleving van tekenstandaarden en procedures, beheer bestanden en archieven voor efficiënte en kwalitatieve productie.

·      Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in computerondersteund ontwerp en onderhoud up-to-date kennis.

·      Stel vergunnings- en administratieve aanvraagdossiers samen in regio's waar Tom&Co actief is (België, Luxemburg, Frankrijk).

 

Wat zoeken wij

·      Bacheloropleiding met 1 tot 2 jaar ervaring in een architectenbureau.

·      Goede beheersing van Autocad 2D, basiskennis van MS Office. Kennis van Autocad 3D en Sketchup is een pluspunt.

·      Georganiseerd, methodisch met sterke communicatieve vaardigheden.

·      Technische expertise op verschillende gebieden.

·      Tweetalig NL/FR.

·      Goede organisatorische vaardigheden.

 

Wat bieden wij

Wij bieden een stimulerende werkomgeving in een groeiend bedrijf. U krijgt de mogelijkheid om actief bij te dragen aan het ontwerp en de indeling van Tom&Co-winkels. We bieden een competitief salarispakket, mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en aantrekkelijke voordelen. Sluit u aan bij een gepassioneerd en toegewijd team dat zich inzet om de beste producten voor huisdieren te leveren! 


Solliciteer nu keyboard_double_arrow_up