Trimmer / Trimster (Brugge Sint-Kruis)

Voor onze Tom&Co-winkel in Brugge Sint-Kruis zijn we op zoek naar een toegewijde trimmer / trimster om ons team te versterken. In deze functie, die zowel gevarieerd als verantwoordelijk is, sta je in voor de verzorging van huisdieren en het aangaan van waardevolle klantenrelaties.


Jouw taken en verantwoordelijkheden omvatten:Voor deze functie is het essentieel dat je in het bezit bent van een diploma als hondentrimmer en een diepgaande passie voor dieren hebt. Je werkt met oog voor kwaliteit, houdt strikt hygiëne- en veiligheidsvoorschriften in acht en bent een dynamische, klantgerichte professional die zorgt voor een warme ontvangst van klanten. Jouw rol is van onschatbare waarde in het bieden van hoogwaardige verzorging en service aan huisdieren en hun eigenaren.


We zijn er trots op dat we onze klanten centraal stellen in alles wat we doen. Ontdek hoe wij een klantgerichte ervaring bieden:
Interesse in deze positie? Als je gepassioneerd bent over huisdieren en dierverzorging, en als je voldoet aan de vereisten van de functie, nodigen we je van harte uit om je CV en motivatiebrief te sturen. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team bij Tom&Co en samen bij te dragen aan het welzijn van huisdieren en het succes van onze winkel in Brugge Sint-Kruis.

Solliciteer nu keyboard_double_arrow_up