Best Brands Awards : Tom&Co meer dan ooit de favoriete dierenwinkel van de Belgen

Tom&Co ging gisterenavond na een ceremonie in Brussel naar huis met de prijs van ‘Best Pet & Hobby Retail Brand’. De Belgische dierenwinkel werd bekroond voor zijn expertise, zijn kwaliteitsvol assortiment en zijn onevenaarbare ervaring in retail waarbij zowel de klanten als hun huisdieren centraal staan.

Sinds de oprichting in 1991 is Tom&Co uitgegroeid tot een bekend merk en een dierenwinkel die zich steeds verder specialiseert. Vandaag is het bedrijf marktleider in België en heeft het een prijs in de wacht gesleept die getuigt van de waarde die de consumenten hechten aan Tom&Co. De dierenwinkelketen ontving namelijk de Best Brand award in de categorie Pet & Hobby Retail. Op basis van een studie, uitgevoerd door het onderzoeksinstituut GfK bij 5.000 Belgische consumenten, belonen de Best Brand Awards jaarlijks 21 merken. ​

We zijn verheugd ons aan te sluiten bij de familie van merken die beloond worden met de Best Brands Awards,” verklaart Maud Leschevin, Chief Customer Officer van Tom&Co. “We willen deze gelegenheid aangrijpen om onze franchisenemers, onze medewerkers op het hoofdkantoor en onze teams in het werkveld te bedanken. Het is dankzij hun passie voor dieren, hun expertise en hun drijfveer om de klanten het beste advies te geven dat we deze prestigieuze prijs gewonnen hebben. En we zijn niet van plan het hierbij te laten, want we zullen ons blijven inzetten om de onevenaarbare winkelervaring – waarbij de klanten en hun huisdieren centraal staan - te creëren die ons typeert en om een gevarieerd, innovatief en kwaliteitsvol assortiment aan te bieden. Het bewustzijn rond dierenwelzijn wordt steeds groter en wij willen een pionier blijven op dit gebied.”
Story image

 

Florence Baekelandt Associate Consultant, Whyte Corporate Affairs

 

keyboard_double_arrow_up