De hondenbrokken van Barouf zijn door de Belgische consument verkozen tot “Gekozen merk van het jaar 2023”

Brussel, Dinsdag 28 maart 2023 - Het merk Barouf ligt nog maar sinds juli 2022 exclusief in de rekken bij Tom&Co, maar het lijkt in die korte tijd al de harten van baasjes en hun viervoeters te hebben veroverd. Gisterenavond won Barouf de titel van “Gekozen merk van het jaar”. Het gamma van Barouf onderscheidt zich door zijn originele recepten en verpakking. ​ Het wordt door de Belgische consumenten geprezen om zijn kwaliteit en omdat het elke hond en kat gek maakt van plezier.

De smaak en de kwaliteit van Barouf, erkend door Belgische consumenten

Na de prijsuitreiking op 27 maart, prijkt de titel van “Gekozen merk van het jaar 2023” op het logo van de hondenvoeding van Barouf. Deze award wordt elk jaar door een internationale organisatie uitgereikt en is een kwaliteitsgarantie, toegewezen door de Belgische consument zelf.

Het merk Barouf is even verrassend als verleidelijk en biedt onze trouwe viervoeters trendy en atypische producten met een onweerstaanbare smaak. Om aan elk soort behoefte te beantwoorden, zijn de hondenbrokken verkrijgbaar in verschillende maten, zodat er voor elke hond wat wils is.

Barouf Little & Big Crunch, hondenvoeding voor senior honden

Deze hondenbrokken op basis van kip, zoete aardappel en kurkuma zijn rijk aan omega 3 en bedoeld voor senior honden. Ze zijn niet alleen het paradepaardje van Barouf, ze bevatten ook nog eens geen kleurstoffen en vertragen de celveroudering dankzij de bijdrage van vitamine E.

Barouf Little & Big Crunch, hondenvoeding voor senior honden
Barouf Little & Big Crunch, hondenvoeding voor senior honden

Barouf Little Crunch, een mengeling van natuurlijke vitaminen voor volwassen honden

Met dezelfde ingrediënten als de “senior” versie, bieden deze brokken voor volwassen honden een stevige dosis vitaminen, met precies de juiste hoeveelheid gekkigheid om van etenstijd een vrolijke gelegenheid te maken. Bovendien helpt de bietenpulp honden bij hun spijsvertering. Het formaat van de “Little Crunch” brokken is geschikt voor honden met een kleine tot middelgrote kaak.

Barouf Little Crunch, een mengeling van natuurlijke vitaminen voor volwassen honden
Barouf Little Crunch, een mengeling van natuurlijke vitaminen voor volwassen honden

De Barouf producten zijn verkrijgbaar in alle Tom&Co verkooppunten, alsook op hun website.


Het assortiment van Barouf is verkrijgbaar in verschillende producten, waaronder hondenbrokken, natte voeding en snacks. Wij laten u dit assortiment graag zelf ontdekken als u dat wenst. Om een staal ​ te ontvangen dat voldoet aan de specifieke behoeften van uw huisdier, nodigen wij u uit om het profiel van uw huisdier door te sturen (hond/kat, leeftijd en ras) naar volgend adres: flb@whyte.be


Florence Baekelandt Associate Consultant, Whyte Corporate Affairs

 

 

keyboard_double_arrow_up