Fun weekend aan zee met je trouwe viervoeter

Woensdag 27 april 2022 - Langere dagen, een aperitief op het terras, de zon op je snoet tijdens een heerlijke wandeling buiten,… we genieten volop van wat de lente ons te bieden heeft. Ook voor onze geliefde viervoeters breekt de favoriete periode aan, nu ze zich opnieuw naar hartenlust kunnen uitleven in de tuin, het park, of misschien zelfs op het strand. Dat hebben ze bij Tom&Co geweten: de dierenspeciaalzaak is volgend weekend (30 april en 1 mei) aanwezig op het Hondenfestival in Westende en biedt er allerlei toffe activiteiten aan voor huisdier en baasje. Daarnaast zet Tom&Co er de nieuwste must haves voor honden in de kijker. Allen daarheen dus voor een ontspannend en vooral fun weekend met je pet!

Voor wie nog een leuke activiteit zoekt tijdens dit weekend, en daar liefst zijn hond naartoe meeneemt, is er goed nieuws: in samenwerking met de non profit organisatie Tudor&Friends organiseert Tom&Co dit jaar opnieuw het Hondenfestival in Westende. De dierenspeciaalzaak werkt regelmatig samen met Tudor&Friends voor dergelijke evenementen. Zowel op zaterdag 30 april, als op zondag 1 mei zijn dog lovers en hun huisdier van 10u tot 18u meer dan welkom op het strand van Westende, voor een dag boordevol leuke verrassingen.

Tom&Co heeft alvast alles in huis om van het strand in Westende een waar hondenparadijs te maken. Zo is er een fotobooth, waar baasjes een onvergetelijk moment met hun pet kunnen vastleggen. Daarnaast kunnen liefhebbers ook deelnemen aan een tombola of hun kans wagen aan het Rad van fortuin. Daarmee vallen natuurlijk allerlei leuke prijzen te winnen, zoals een Tom&Co cadeaubon Deelnemers van het Hondenfestival die zich vooraf inschreven, krijgen zelfs een gratis goodiebag vol spullen om hun geliefde huisdier mee te verwennen, zoals een Tom&Co kortingsbon. Tijdens het weekend zet Tom&Co eveneens de producten van Imby in de kijker, het nieuwe Belgische merk voor CO2-neutrale, vegetarische hondenvoeding.

Er valt natuurlijk nog heel wat te beleven op het Hondenfestival: tientallen shops en organisaties verwelkomen het publiek met hun nieuwste gadgets. Voor de honden die hun energie kwijt willen, is er een groot stuk strand waar ze vrij kunnen rondlopen.

 


Hondenfestival Westende – praktisch

Waar?

  • Sint-Laureinsstrand (Strandlaan 12 – Westende)
  • Parkeren kan in de straten rondom Essex Scottishlaan en Henri Jasparlaan

Wanneer?

  • Zaterdag 30 april en zondag 1 mei
  • 10u – 18u

Florence Baekelandt Whyte Corporate Affairs

 

keyboard_double_arrow_up