Hondenfestival aan zee laat staarten kwispelen en harten smelten

Story image

Woensdag 19 april 2023 - Het strand is voor vele viervoeters de favoriete plek om op avontuur te gaan. Zeker tijdens de lente, wanneer we meer tijd buiten doorbrengen met hen, houden ze ervan zich daar uit te leven met speelmaatjes. Om hen in het zonnetje te zetten en volop te laten genieten, organiseert Tudor & Friends op zaterdag 22 en zondag 23 april het Hondenfestival op het strand van Middelkerke. Het strand wordt omgetoverd tot hét paradijs voor hondenliefhebbers, want honden krijgen de gelegenheid om vrij rond te rennen op het strand. Ook hun baasjes kunnen zich vermaken op verschillende stands van onder andere dierenspeciaalzaak Tom&Co.

Zij die nog op zoek zijn naar een toffe weekendactiviteit met hun viervoeter, noteren het Hondenfestival in Middelkerke, op 22 en 23 april, maar best met stip in hun agenda! Naar jaarlijkse gewoonte verwent non-profitorganisatie Tudor&Friends honden en hun baasjes met een weekend zon, zee en strandplezier. Vrijheid, blijheid tijdens dit hondenfestival, want honden mogen er, met hun vacht in de wind en poten in het water, vrij rondlopen op het strand. Daarnaast wordt er ook een interactieve wandeling georganiseerd voor viervoeters en hun baasjes. Zij die zich lid maken van Tudor&Friends en een roedelkaart aanvragen kunnen daarna trouwens een bezoek brengen aan de stands van diverse partners. Bovendien is er een bar voorzien voor baasjes die na de fysieke inspanning even willen uitblazen met een drankje.

Ook dierenspeciaalzaak Tom&Co is dit jaar opnieuw een vaste gangmaker van dit Tudor&Friends-event en op hun stand valt van alles te beleven. Niet alleen wordt er op de dijk een speciale hondenkoer voorzien waar honden naar hartenlust kunnen ravotten, maar ook een zwembad om te pootjebaden. Ook kunnen hondenliefhebbers er een hondenpenning laten graveren en allerlei leuke prijzen winnen met een tombolawedstrijd. Coloco-leden worden bovendien verwend met een goodiebag. Die zit vol leuke gadgets en lekkers voor honden, zoals de hondenvoeding van Barouf, die dit jaar door de Belgische consument werd verkozen tot ‘Gekozen merk van het jaar 2023’. Nog geen lid van de Tom&Co-community? Inschrijven kan hier.

Hondenfestival Westende - praktisch

Waar?

  • Koning Ridderdijk, Sint-Laureinsstrand
  • 8434 Westende

Wanneer

  • Zaterdag 22 en zondag 23 april ​
  • 10u – 18u

Florence Baekelandt Associate Consultant, Whyte Corporate Affairs

 

 

 

keyboard_double_arrow_up