Nieuw in België: Tom&Co’s natvoer voor honden in een 100% recycleerbaar Tetrabrik

Brussel, Woensdag 21 september 2022 - Tom&Co is de eerste Belgische keten die natte hondenvoeding in een 100% recycleerbare verpakking in zijn rekken legt. De drie bereidingen, op basis van rund, zalm of kip, zullen zelfs de meest veeleisende fijnproevers kunnen bekoren. Hiermee voegt Barouf, dat sinds afgelopen juli bij Tom&Co in de rekken ligt, drie nieuwe smaken aan het gamma toe. ​ Wat maakt dit zo speciaal? De bijzondere verpakking en de originele recepten.

Smullen maar

Tom&Co wil huisdieren het beste bieden en vervolledigt daarom zijn aanbod met drie nieuwe vochtige bereidingen: rundvlees en kip voor volwassen honden en zalm voor puppy’s. ​ Dit natvoer is niet alleen lekker, maar biedt ook extra hydratatie, vergemakkelijkt de transit en zorgt ervoor dat honden sneller verzadigd zijn.

Deze drie producten vervolledigen het gamma van Barouf, dat sinds afgelopen juli exclusief bij Tom&Co in de rekken ligt. Het geheim van Barouf? Trendy producten met een onweerstaanbare smaak. ​

Story image

Een duurzame verpakking en optimale bewaring

Tom&Co, de grootse dierenvoedingsketen in België is zo de eerste keten die dierenvoeding in Tetrabrik voorstelt. De verpakking biedt een optimale bewaring. Door de unieke, 100% recycleerbare verpakking, kan het natvoer twee dagen na opening bewaard blijven en wordt verspilling vermeden. Zo draagt Tom&Co bij aan een circulaire economie zonder in te boeten aan voedselveiligheid wat dierenvoeding betreft.

De drie nieuwe recepten liggen al in de ​ winkelrekken en zijn ook beschikbaar op de website van Tom&Co.

Story image
Florence Baekelandt Associate Consultant, Whyte Corporate Affairs

 

 

keyboard_double_arrow_up