Qualitytime met je trouwe viervoeter? Afspraak op 7 en 8 augustus aan het Kasteel Tudor te Brugge voor een pawesome weekend

Misschien heb je al van het wekelijkse event Hondenkoer in Sint-Andries te Brugge gehoord, waar honden en hun baasjes elke woensdag tot en met zondag welkom zijn voor een playdate. Om van de zomer een onvergetelijke periode te maken voor honden en hun baasjes, organiseert dierenwinkelketen Tom&Co daar een speciaal weekend op 7 en 8 augustus. Iedereen die zijn trouwe viervoeter wil trakteren op een dag vol verwennerij is dan welkom op het Domein Kasteel Tudor. Van waterplezier tot ravotten in het zand, honden kunnen er zich naar hartenlust uitleven, maar ook de nieuwste gadgets en lekkernijen van Tom&Co ontdekken. Wedden dat je beste maatje al staat te popelen om er samen op uit te trekken? Bezorg hem de dag van zijn leven, terwijl jij geniet van een zomers drankje.

Een niet te missen zomerevent

De zomer is de favoriete periode van menig viervoeter, en dat heeft Tom&Co maar al te goed begrepen. De dierenwinkelketen organiseert op 7 en 8 augustus een uniek Tom&Co-weekend op Hondenkoer in Brugge, waar honden en hun baasjes ten volle kunnen genieten van een vakantiedag samen.

Terwijl de honden er vrij rondlopen met vriendjes in het zand of een verfrissende duik nemen in één van de zwembaden, kunnen baasjes hun ogen de kost geven aan de vele Tom&Co-stands. Er valt heel wat te ontdekken: De nieuwste gadgets en speeltjes, lekkernijen - waaronder hondenbrokken op basis van allergenen, frozen nuggets, …-, gratis goodies. Bovendien kan iedereen deelnemen aan de winacties en activiteiten die Tom&Co er heel het weekend door organiseert. Als kers op de taart staat ook nog een ontmoeting met de influencers van Tom&Co op het programma, waaronder Tiny Mirza en Merlin le carlin.

Unieke locatie in Brugge

Het Tom&Co-weekend vindt overigens plaats op een prachtige locatie in Brugge: het Domein Kasteel Tudor, waar de hele zomer Hondenkoer wordt georganiseerd. Dit evenement, op poten gezet door non profit organisatie Tudor&Friends en een waar hondenparadijs, is sowieso elke woensdag tot en met zondag open in juli en augustus (10u – 22u) voor dog lovers en hun viervoeter. Honden kunnen er de hele dag door spelen in een afgesloten hondenkoer, en verschillende vzw’s verkopen er hondenspulletjes. Er is zelfs een bar om de bezoekers op tijd en stond te voorzien van een zomers drankje.

Het Domein Kasteel Tudor is trouwens de ideale setting voor een wandeling met honden. Onderweg vallen enkele mooie landschappen te bewonderen, die ideaal zijn voor het maken van nieuwe foto’s!

Tom&Co-weekend - praktisch

Waar? Hondenkoer, parking Tudor (Zeeweg, Sint-Andries, Brugge)
Wanneer? 7 en 8 augustus 2021

 

keyboard_double_arrow_up