Tom&Co benoemt retail expert Hilde Decadt als Chief Operating Officer (COO) en lid van het Executive Committee

Woensdag 18 januari 2023 - Tom&Co, de Belgische keten van dierenspeciaalzaken, heeft vandaag aangekondigd dat Hilde Decadt op 30 januari 2023 Tom&Co zal vervoegen als Chief Operating Officer (COO). ​ Als COO zal Hilde Decadt deel uitmaken van het Executive Committee, waar ze nauw zal samenwerken met Thierry le Grelle (CEO), Maud Leschevin (CCO), Katrien Janssens (CFO) en Herbert Delahaije (Group Legal Counsel). In haar nieuwe functie zal zij het bedrijf ondersteunen in diens expansiestrategie en ambitie om een toonaangevendepet retailer in Europa te worden.

Hilde Decadt zal deel uitmaken van het Executive Committee.
Hilde Decadt zal deel uitmaken van het Executive Committee.

Hilde Decadt kan bogen op een reeds indrukwekkende carrière bij Carrefour België, waar zij sinds haar indiensttreding in 1995 verscheidene functies heeft bekleed: eerst als Store Manager, en vervolgens als Marketing Director, Operations Director, en uiteindelijk als COO en lid van het ExCo, waar zij de ca. 700 Carrefour-winkels van het land beheerde. In de loop der jaren heeft Hilde, door haar spontane persoonlijkheid, blijk gegeven van een onwrikbare inzet en niet-aflatende energie, en haar teams gemotiveerd om elke dag nieuwe uitdagingen aan te gaan. Met een passie voor klantenservice en een solide retailervaring is Hilde de juiste persoon om, samen met haar teams, de groeiambities van Tom&Co te realiseren.

In de rol van COO zal Hilde Decadt zich focussen op de operationele uitmuntendheid en de coherente uitrol van het Tom&Co concept in het winkelnetwerk. Ze zal, samen met haar teams, verantwoordelijk zijn voor het opvolgen van zowel de franchise- als de geïntegreerde winkels, de expansie van het netwerk en de logistieke activiteiten, in de Belux en in Frankrijk.

Hilde Decadt geeft aan klaar te zijn voor deze nieuwe uitdaging: “Ik heb de voorbije jaren al mooie projecten mogen realiseren, en beslis nu heel bewust om een nieuwe weg in te slaan. Tom&Co is, als groeiende pet retailer met een duidelijke visie en met mooie waarden, voor mij de juiste stap. Ik kijk er naar uit om samen met de verschillende teams mee de groeiambities van Tom&Co te realiseren.”
Ook Thierry le Grelle, CEO van Tom&Co, is enthousiast en kijkt uit naar de samenwerking met Hilde Decadt: “Onze sector kent een snelle groei, door de steeds belangrijkere plaats die huisdieren innemen binnen het gezin. Met Tom&Co hebben we de ambitie om een Europese leider te worden. Wij zijn ervan overtuigd dat Hilde met haar sterke retailervaring de juiste persoon is om bij te dragen tot de versterking en de uitbreiding van het Tom&Co winkelnetwerk."

Florence Baekelandt Associate Consultant, Whyte Corporate Affairs

 

 

keyboard_double_arrow_up