Tom&Co en Tudor & Friends brengen hond en baasje in zomerse sferen tijdens het Hondenfestival in Sijsele

Woensdag 7 juni 2023 - Voeten in het zand, een zomers drankje de hand en … een weide vol vrolijk rondhuppelende viervoeters! Dat staat bezoekers van het Hondenfestival in Sijsele op 10 en 11 juni te wachten. Deze keer vormt de prachtige natuurlocatie van het jaarlijkse “Hondenkoer”- evenement de setting voor een zomers weekend voor hond en baasje. Twee dagen lang kunnen honden er van 10u tot 18u hun energie kwijt, deelnemen aan tal van boeiende initiaties en workshops en nieuwe maatjes leren kennen. De baasjes kunnen ondertussen vanuit de hippe bar toekijken hoe hun geliefde viervoeter van de ultieme zomerdag geniet. Ook dierenspeciaalzaak Tom&Co is steevast van de partij met een Tom&Co-stand, waar zoals steeds van alles valt te ontdekken.

Het Hondenfestival in Sijsele, een initiatief van non-profitorganisatie Tudor & Friends, is helemaal opgebouwd rond de beleving van de hond en belooft een weekend vol avontuur te worden. Eerst en vooral staan er tal van boeiende workshops op de planning, zoals een initiatie hondenyoga en schapen drijven. Fervente wandelaars kunnen hun hart ophalen tijdens een begeleide wandeling in het prachtige bos rond Kasteel Ryckevelde. Honden kunnen ook eindeloos ravotten in de strandbak of een plons wagen in het hondenzwembad. Daarnaast zijn huisdier en baasje meer dan welkom op de standjes en marktkraampjes van de partners, waar ze kunnen snuffelen tussen de nieuwste hondenproducten.

“Voor dit Hondenfestival hebben we gekozen voor de geliefde locatie van het jaarlijkse “Hondenkoer”-evenement, de ideale ontmoetingsplek voor honden en baasjes. De zomerbar, de strandbak en het zwembadje maken het echt helemaal compleet en zorgen ervoor dat elke bezoeker zich op vakantie waant. Met dit evenement hopen we dan ook nóg meer mensen warm te maken voor Hondenkoer deze zomer,” aldus initiatiefnemer Nicolas Compernolle.

Dierenspeciaalzaak Tom&Co maakt het weekend af met een eigen Tom&Co-stand, waar elke bezoeker zijn of haar viervoeter kan verwennen met een hondenijsje of kan deelnemen aan een tombolawedstrijd. Bovendien ontvangen Coloco-leden op vertoon van een Coloco-kaart (lidkaart van Tom&Co) een gratis goodiebag vol leuke verrassingen, zoals de hondenvoeding van Barouf, dat door de Belgische consument is verkozen tot 'Gekozen merk van het jaar 2023'. Inschrijven bij de Tom&Co-community om een goodiebag in ontvangst te nemen kan hier of ter plaatse via een QR-code.

Story image

 


Florence Baekelandt Associate Consultant, Whyte Corporate Affairs
keyboard_double_arrow_up