Van alpaca’s tot konijnen: gemeente Eeklo verwelkomt dier en baasje op het dierenfestival Beestig Eeklo

Het festivalseizoen is opnieuw geopend, en dat is voor de gemeente Eeklo een reden om ook eens alle huisdieren te trakteren op een onvergetelijke dag. Op zondag 18 juni 2023 vindt in het prachtige Heldenpark te Eeklo namelijk de tweede editie plaats van het dierenfestival Beestig Eeklo. Dit unieke evenement wordt een dag boordevol amusement voor mens en dier, met toffe activiteiten en demo’s. Onder de 80 partners is ook dierenspeciaalzaak Tom&Co aanwezig met een stand, waar van alles valt te beleven en ontdekken.

Bezoekers van de tweede editie van dierenfestival Beestig Eeklo zijn van 11u tot 17u welkom voor een uitgebreide reeks activiteiten en attracties. Zo biedt het festival met meer dan 80 standhouders een unieke kans om de nieuwste producten en diensten op het gebied van dierenverzorging en -welzijn te ontdekken. Ook zullen er zowel boeiende demonstraties plaatsvinden, als een spectaculaire hondendefilé, waarbij meer dan 80 rashonden in de schijnwerpers staan. Daarnaast kunnen festivalgangers deelnemen aan de verkiezing van de leukste honden of zich samen met hun viervoeter wagen aan een spannend belevingsparcours. Bovendien vallen allerlei dieren van dichtbij te bewonderen, waaronder pony's, alpaca's, konijnen, kippen, cavia's, ezels, honden, schapen en paarden. Voor de allerkleinsten is er een uitgebreid animatieprogramma voorzien.

Ook foodies komen aan hun trekken op Beestig Eeklo, want zij kunnen genieten van diverse eet- en drankkraampjes. In een prachtige parkomgeving ontspannen en terwijl kunnen genieten van een hapje en een drankje, wordt een zondag nog beter?

Als trotse partner van Beestig Eeklo zal dierenspeciaalzaak Tom&Co aanwezig zijn met een eigen stand. De eerste 1.000 bezoekers ontvangen een exclusieve goodiebag, gevuld met leuke verrassingen. Deze goodiebag bevat onder andere de bekroonde hondenvoeding van Barouf, uitgeroepen tot het 'Gekozen merk van het jaar 2023' door de Belgische consument, en samples van de hoogwaardige kattenvoeding van het merk Appetite.

Story image

Florence Baekelandt Associate Consultant, Whyte Corporate Affairs
keyboard_double_arrow_up